Securitate IT

"Serviciile de securitate IT" au rolul de a elimina posibilele amenințări IT și de a oferi mai multa stabilitate și protecție companiilor și resurselor acestora. Prin sisteme avansate de monitorizare și de identificare proactiva a riscurilor cu un impact negativ în derularea activității, specialiștii IT pot interveni mult mai rapid pentru a asigura măsurile necesare de securitate. Datele confidențiale ale companiei sunt mai bine protejate, prin urmărirea sau blocarea transferurilor de date, dar și prin realizarea unui backup periodic.

Prin soluții de securitate specifice, adaptate oricărui tip de business, companiile au la îndemâna instrumente moderne pentru a-și asigura poziția în piața și pentru a oferi un boost de performanta în atingerea obiectivelor.
Beneficiile acestor soluții pentru companii se traduc într-un control mai bun asupra datelor interne, o protecție sporită a acestora și a dispozitivelor și decizii strategice pentru creșterea business-ului.

Clientul are la dispoziție și soluții de Cloud, iar funcționarea lor presupune instalarea unui simplu agent pe computer, care oferă securitate crescuta și acces ușor pe dispozitive multiple. Implementarea acestor module în companii oferă beneficii vizibile în procesul de diferențiere fata de competitori - inovație, proactivitate, protecție și securitate pentru resursele interne!

Soluția de securizare a datelor de pe stațiile utilizatorilor :
- obțineți control deplin asupra transferurilor de date pe dispozitive externe, prin blocarea, monitorizarea sau securizarea acestora ;
- scădeți riscurile de securitate pentru datele confidențiale;

Aplicație pentru protecția device-urilor mobile :
- eliminați riscurile ce pot apărea în cazul unor evenimente neplăcute, precum furtul sau pierderea dispozitivelor mobile;
- oferă posibilitatea de a șterge de la distanta datele sensibile;

Back-up Data Security :
- asigurați datele importante pentru afacere, prin implementarea unui backup profesional în companie;

Soluția de control pentru activitățile de printare :
- obțineți informații detaliate despre activitățile de printare și eliminați 20% din costurile asociate acestora;