Închiriere echipamente IT

Oferim clienților noștri posibilitatea de a închiria echipamente IT pentru a le utiliza în activitatea curentă. Închirierea echipamentelor IT reprezintă o soluție de business optimă din punct de vedere financiar pentru companiile aflate la început sau care trec printr-un proces de restructurare.

Deși, la prima vedere, costurile de închiriere echipamente IT par mai mari, cumulate în timp, dovedesc faptul ca aceasta metodă este mult mai utilă, deoarece, odată cu închirierea echipamentului, sunt puse la dispoziție o serii de servicii adiacente. Mai mult decât atât, avantajele serviciului de închiriere echipamente IT, versus cumpărarea acestora, implica: cheltuieli deductibile, planificarea financiara a acestora, facturarea periodica, prevenirea uzurii morale a echipamentelor, respectiv reînnoirea acestora la fiecare doi ani.

Per ansamblu, închirierea este văzuta drept o alternativa mai accesibilă şi mai flexibila, faţă de cumpărarea suportului tehnic, astfel ca și companiile mari recurg la aceasta soluție, în special societățile străine.
În plus, prețul echipamentelor și serviciilor scade constant, astfel încât o companie trebuie sa se gândească de doua ori înainte de a se decide dacă va investi în infrastructura IT sau o va închiria