Externalizare IT

Oferim Externalizare IT profesională pentru companiile din Timișoara care doresc să se elibereze de problemele care pot apărea la nivelul infrastructurii și departamentului IT și, astfel, să își poată concentra eforturile pe direcțiile principale ale business-ului.
Încheind un contract de externalizare IT cu noi, beneficiați de reducerea costurilor IT și, în același timp, căpătați un control total, previzibil și transparent asupra acestora. Veți fi mai mult decât încântați de disponibilitatea mare a serviciului și de suportul angajaților noștri. Experiența, calificările și certificările membrilor echipei noastre, oferă suportul necesar pentru servicii IT de calitate, la un înalt nivel de profesionalism.

Prin Externalizare IT beneficiați de toată gama noastră de servicii IT, toate integrate într-un pachet complet personalizabil și adaptat cerințelor dvs.
Prin externalizare obțineți costuri scăzute pentru IT și garanția păstrării cunoștințelor specifice a sistemelor dumneavoastră informatice în baza noastră de date și folosirea lor indiferent de operator. Veți beneficia de asemenea de personal cu o experiență vastă, dobândita prin rezolvarea unui număr mare de probleme precum și de timpi foarte buni de răspuns datorita folosirii unei baze de date de soluții deja testate.
Externalizând serviciile IT dispar impozitele și taxele adiționale salariului pentru un administrator IT, care aproape va dublează costurile. Costurile sunt mult mai mici decât în cazul unui administrator de rețea intern

CE ESTE EXTERNALIZAREA IT?
Externalizarea IT (IT Outsourcing) reprezintă colaborarea cu o companie care sa asigure funcțiile IT, care în mod tradițional ar fi realizate de un angajat sau un departament tehnic propriu. Din ce în ce mai multe companii aleg să externalizeze, dintr-un mix de motive care țin de accesarea unui know-how superior fata de cel existent în cadrul companiei, de reducerea riscurilor prin responsabilizarea unor specialiști sau pur și simplu de reducerea costurilor.

AVANTAJELE SERVICIULUI NOSTRU DE EXTERNALIZARE IT:
- intervenim oricând este necesar, prompt și responsabil
- oferim consultanţă și suport tehnic de specialitate GRATUIT
- răspundem contractual pentru toate intervențiile efectuate
- oferim consultanţă pentru achiziții IT și software

CARE SUNT BENEFICIILE PENTRU TINE?
- costurile reduse cu personalul, care iți permit sa economisești sau să direcționezi investiția către echipamente și tehnologii care fac diferența
- ai control total și transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fără surprize
- te bucuri de disponibilitate și suport de încredere din partea specialiștilor noștri
- ai acces nelimitat la toată gama noastră de servicii IT.
- poți alege dintre pachetele personalizate după nevoile afacerii tale