Suport si administrare servere

Serviciile de "Suport și administrare servere" oferă companiilor o gama extinsa de servicii IT și soluții pentru administrarea serverelor, proiecte complexe de migrări servere de e-mail sau implementarea unor soluții de securitate.

Cu ajutorul unei echipe specializată în networking, clienții beneficiază de performanța maximă a serverelor din companie și funcționarea optimă a sistemelor critice pentru derularea afacerii.

Printr-un sistem de monitorizare activa a serverelor din companie, care generează în mod automat alarme, sunt detectate și eliminate toate problemele de networking înainte de a avea un impact negativ în operațiunile zilnice. 10

În funcție de nevoile companiilor, acestea pot beneficia de suport IT extins pentru instalarea, configurarea și administrarea serverelor, soluții de securitate pentru e-mail, implementare soluții în Cloud, Backup, sau planuri de Business Continuity.

Sistemele şi aplicaţiile performante au un impact direct în creşterea business-ului şi dezvoltarea generală a acestuia.

Evaluările de reţea şi analizele amănunţite realizate periodic de specialiştii noştri au rolul de a identifica ameninţările de securitate, slaba performanţă a sistemelor sau potenţialele întreruperi în activitate.

Beneficiile clienţilor:
- Reducerea întreruperilor în companie, prin monitorizarea serverelor şi a echipamentelor IT, 24/7
- Implementarea cu succes a soluţiilor pentru creşterea performanţei generale
- Administrare baze de date şi management eficient al resurselor companiei
- Implementare soluţii Microsoft, cu ajutorul unei echipe cu certificate Microsoft
- Realizarea unui plan de intreţinere periodic şi soluţii de asigurare a continuităţii afacerii